Revisor Uppsala – topp 10 bästa 2023

Att hitta rätt revisor är en viktig del av att driva ett företag. Det kan vara svårt att veta vilken revisor som passar bäst för just ditt företag, och det är därför vi har sammanställt den här listan med de bästa revisorerna i Uppsala 2022! Vi har satt ihop en lista som presenterar 10 olika revisorer som alla har mycket god kompetens och erfarenhet inom redovisning och revisorsyrket. Genom att begära kostnadsförslag från flera olika revisorer kan företaget jämföra vilken revisor som är bäst lämpad för att hjälpa dem med deras årsredovisning.

Grant Thornton

Webbplats ->

Grant Thornton arbetar hårt för att tillhandahålla ett heltäckande tjänsteerbjudande för företag. Genom att kombinera affärsrådgivning, redovisning och revision ger dem en enda destination för alla finansiella tjänster.

S:t Persgatan 21A

S-ekonomi

Webbplats ->

S-ekonomi vill erbjuda enkla metoder för företag. De använder digital teknik för att skydda dokument från förlust, vilket hjälper dem att förbättra sin effektivitet. Byrån stödjer även företag som söker framgång, utveckling och ökad effektivitet.

Fyrislundsgatan 68

Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala AB

Webbplats ->

Flera medarbetare på Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala AB har arbetat tillsammans under lång tid. Detta ger dem möjligheten att ge en enastående nivå av kombinerad service till sina kunder när revision är en del av deras arbete. Varje revision som sker genom denna byrå ger en otrolig möjlighet för kunder att få djup insikt i sin verksamhet.

Storgatan 28A

Revisorshuset i Uppsala AB

Webbplats ->

Som företagare kan du ha stor nytta av en revision som görs utav experter inom området. Detta eftersom en revision utförd av Revisorhuset i Uppsala AB kan ge dig betydligt mer värde än bara revision. De kan också erbjuda företag ökad insikt i sin ekonomi och hjälpa dem att implementera långsiktiga lösningar.

Marknadsgatan 5N

Vi tillhandahåller skatterådgivning och företagsrådgivning till kunder. Dessutom omfattar våra tjänster rådgivning till kommuner, län, regioner, statliga myndigheter, offentligt ägda företag och ideella organisationer. Vår lokala erfarenhet ger oss expertis inom dessa områden.

Vaksalagatan 6

Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB

Webbplats ->

Revisionsbyrån i Uppsala AB tillhandahåller företagsrevisionstjänster till alla företag. Denna affärskonsulttjänst erbjuder råd till företag av alla storlekar.

Drottninggatan 4

Universal Ekonomi - Revisor & Bokföringsfirma

Webbplats ->

När man arbetar med Universal Ekonomi som kund ser företaget sina kunders behov som det viktigaste. Att arbeta för att möta en kunds behov är högst upp i företagets prioriteringar; det är därför kunderna kan begära analys eller rådgivning från företaget.

Ekeby bruk 2N

KPMG Uppsala

Webbplats ->

KPMG:s konsulter, revisorer och andra tjänster hjälper dig att vara säker på dina affärsbeslut. Vårt arbete tar många former, inklusive rådgivning, revision och andra tjänster. Oavsett vilken KPMG-tjänst du väljer kan du alltid lita på att vår expertis ger dig trygghet och förtroende i dina val.

Svartbäcksgatan 10

BoRevision i Sverige AB

Webbplats ->

BoRevision i Sverige AB är specialiserade på revision för bostadsrättsföreningar. Detta hjälper dem att tillhandahålla en trygg värld för alla föreningar, vilket i sin tur gör deras klienter säkrare och lättare att kommunicera med. Alla revisioner görs digitalt av BoRevision i Sverige AB – detta leder till att all kommunikation blir smidig för alla parter.

Bangårdsgatan 13

Feiff Audit & Accounting

Webbplats ->

Andra generationens revisorer arbetar för Feiffs familjeägda företag som utför revisioner till företag och föreningar i Uppsala och Åreområdet. Feiffs främsta kunder är bostadsrättsföreningar och andra typer av bolag.

Kungsängsvägen 19

AVL Revision AB

Webbplats ->

Eftersom AB Revision tillhandahåller tjänster till kunder av alla storlekar, är det oerhört givande för kunder att arbeta med företaget. Att arbeta med företagets revisorer är dessutom till stor hjälp för kunderna.

Kungsgatan 30C

Varför gör man en revision?

En revision är ett verktyg som hjälper företag att se till att de har rätt information och gör det möjligt för dem att ta korrekta beslut. En revisors huvudsakliga syfte är att vara en oberoende granskare, som säkerställer att företagets bokföring stämmer med de lagar och regler som finns. Företag kan ha stor nytta av att göra revision varje år för att vara säkra på att all information som bokförs är korrekt och helt uppdaterat.

Sekretess är en revisors skyldighet

Som utomstående är revisorer involverade i företagets förvaltnings- och ekonomiska dokument. Det är här viktigt att poängtera att revisorer har en tystnadsplikt vilket innebär att de inte kan berätta något om dina affärshändelser eller aktiviteter utan ditt samtycke. När du anlitar en revisor i Uppsala kan du också vara säker på att de arbetar professionellt och tar revisioner med största omsorg.

Vad är en revision?

En revisor är en oberoende kontrollant som granskar ett företags bokföring och rapporterar resultatet till ledningsgruppen. Revisors uppgift är att säkerställa att alla lagar, regler och policyer följs. De utvärderar vilka rutiner företaget har på plats för att skydda sina tillgångar, analyserar eventuella risker, bedömer den finansiella informationen som presenteras och se till att man inte har missbrukat sina positioner.

De revisorer som ingår i revisor Uppsala har god kompetens och erfarenhet att utföra dessa uppgifter för att se till att allt går rätt till. Det är viktigt att dra nytta av revisorns kunskap och be honom eller henne ta del av din affärsinformation för att hjälpa dig med företagets årsredovisningar.

När bokslutet är skapat kommer revisorn göra en bokslutsgranskning och se till att alla transaktioner, underlag och dokumentation stämmer. När företaget är klart med sin årsredovisning skickar man den till Revisorn som slutligen granskar den och lämnar en revisionsberättelse.

Sköter revisorn löpande bokföring?

Nej, den som arbetar som revisor i bolaget får inte göra löpande bokföring. Anledningen är att en revisor måste vara oberoende. Revisorer ska granska bokföringen, men kan inte själva upprätta den. Företag kan sköta bokföringen själva eller så kan de anlita bokföringshjälp för detta. Revisorer är ofta involverade i alla affärsbeslut, men det är viktigt att komma ihåg att deras roll är att se till att verksamheten följer lagar och förordningar. Om ett företag vill ta ett riskabelt beslut kan en revisor ge råd om hur man skyddar företaget från eventuella problem som kan uppstå.

Vilka företag måste göra en revision?

Alla företag behöver inte ha revisorer och vara reviderade. Företag som ska ha revisorer är: större aktiebolag, större enskilda bolag, finansbolag, aktiebolag samt aktiebolag med särskild vinstutdelning. Om du är osäker på om du behöver en revisor till just ditt företag kan du på Bolagsverkets hemsida kolla up det eller ta kontakt med en revisor i Uppsala för rådgivning.

Revisionsberättelse är en viktig rapport som innehåller information om företagets prestation och ställning för att ge förtroende för se att företaget är i ekonomiskt skick. Att anlita revisorer som kan granska företagsböcker, verifiera att ett företag är korrekt finansierat, följa lagar och förordningar och säkerställa adekvat dokumentation kan hjälpa ditt företag att minimera risken för att något blir fel.

Få offerter från auktoriserade revisorer
Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

- Förbehållslös ansökan
- Helt gratis
- Erfarna revisorer
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Ensamrätt RevisorExperten