Om RevisorExperten

Redovisning ska inte vara komplicerat.

Varför välja oss?

Revisorexperten gör det enkelt att få offerter från de bästa revisorerna och redovisningskonsulterna. Vår tjänst matchar förfrågningar om redovisningsuppdrag med offerter från auktoriserade revisorer. Vårt mål är att underlätta för både de som behöver en revisor och revisorn själv. Syftet är dessutom att göra det lättare för alla revisorer att hitta arbete som matchar deras specifika kompetens.

Få uppdrag som revisor eller redovisningskonsult

Genom att använda vår marknadsföringlösning kan revisorer och redovisningskonsulter frigöra tid och pengar för att fokusera på sin kärnverksamhet. Vi hjälper dig att nå nya kunder som behöver din expertis. Vårt team arbetar ständigt med att hitta rätt uppdrag till dig.

Få offerter från revisorer

Revisorexperten hjälper stora som små företag att hitta rätt revisor eller redovisningskonsult för din verksamhet. Hitta en revisor som matchar dina behov och få en offert från en firma som kan hjälpa dig med allt du behöver.

20.000+
Användare runt om i landet.
300+
Revisorer redo för assistans.

Vi är nöjda när våra kunder och partners är nöjda

Nedan kan ni ta del av positiva erfarenheter från några av våra kunder.

Jag är mycket nöjd med Revisorexperten. De har utmärkt service, snabba svar och tjänsten är enkel att använda. Deras utvalda revisorer är mycket kompetenta och hjälpsamma. Tack för all hjälp!

Erik P.

Sedan vi började använda RevisorExperten har vi kunnat fokusera på att driva vårt företag istället för att oroa oss för ekonomin. Tack vare tjänsten har vi fått en bättre översikt och kontroll över våra pengar, och vi kan verkligen rekommendera den till andra företagare.

Alex. A

Som ny företagare var jag orolig för hur jag skulle hantera alla ekonomiska frågor. Men så hittade jag Revisorexperten och allt blev mycket enklare. De hjälpte mig att förstå alla detaljer och gav mig bra råd. Nu är jag mycket nöjd med deras service och skulle rekommendera dem till alla som behöver hjälp med ekonomi och revisorer.

Mikaela E.

Tjänsten är enkel att använda och man får snabbt svar på sina frågor. Dessutom är personalen väldigt hjälpsam och trevlig, vilket gör att man känner sig väl omhändertagen! :)

Sanna F.

Vi har använt Revisorexperten i flera år nu och vi är alltid så imponerade av deras professionalism och kunskap. De hjälper oss att hålla ordning på våra ekonomiska affärer och vi vet att vi kan lita på dem helt och hållet.

Anders J.

RevisorExperten är en fantastisk tjänst för företagare som har haft problem eller bekymmer med sin företagsekonomi. Tidigare hade vi ständigt oro för att vi inte hade koll på våra ekonomiska rutiner och att vi skulle göra fel någonstans. Men med hjälp av RevisorExperten har vi kunnat få professionell rådgivning och hjälp med att strukturera upp vår ekonomi på ett bättre sätt.

Gustav H.

Våra värderingar

Nedan kan ni ta del av våra värderingar.

Tryggt & Säkert

Våra partners är certifierade revisionsbyråer vilket gör det tryggare och säkrare för dig som kund.

Kostnadsfritt

Revisorexperten är en kostnadsfri tjänst, helt utan dolda kostnader!

Transparent

Vi strävar efter att vara så transparenta som möjligt - därför får du som kund alltid mer än ett alternativ!

Snabbt & smidigt

Få en kostnadsfri offert inom 10 minuter! Att få en offert ska inte behöva ta två arbetsdagar.

Redo att sätta igång?

Få en kostnadsfri offert nu och ta första steget mot att förbättra ditt företags ekonomi.

© 2023 Ensamrätt RevisorExperten