Revisor Stockholm – Topp 10 bästa 2023

Att välja en revisor i Stockholm som passar ditt företags behov är avgörande för att genomföra en revision på ett lagligt och ändamålsenligt sätt.
Många yrkesverksamma är auktoriserade i Stockholm. Att hitta en revisor med rätt expertis kan ge många fördelar utöver bara bokföring. Dessa inkluderar möjligheten att få affärsrådgivning från revisorn och tillgång till värdefull information om verksamheten.

Revideco AB

Webbplats ->

Revideco AB primära kunder är små och medelstora företag; de tillhandahåller konsult-, redovisnings- och revisionstjänster. Revideco AB tillhandahåller ofta dessa tjänster till företag som förvaltas av ägare i ett aktiebolag. De har kontor i Stockholm, Göteborg, Skellefteå och andra städer runt om i Sverige.

Drottningholmsvägen 22

Åborg auditors AB

Webbplats ->

Åborg Revisorer förstår att varje verksamhet och förening behöver olika hjälp. De erbjuder skräddarsydd hjälp till alla dessa typer av organisationer.

Kammargatan 22

Genom att effektivisera processer och minimera onödigt arbete, strävar WeAudit efter att göra allt så bekvämt och problemfritt som möjligt. Deras moderna och banbrytande redovisningspraxis försöker frigöra tid för andra sysselsättningar

Vasagatan 40

Ekonomibolaget

Webbplats ->

Vårt företags tillväxt drivs av vår relation med våra kunder. Detta motiverar oss att vara konsulter och motiverar våra kunder att växa. Vår relation med våra kunder är det som får dem att växa och utveckla sina verksamheter.

Tysta gatan 4

Moore Allegretto

Webbplats ->

Moore Allegretto hjälper företag och deras ägare med redovisningsfrågor, skatterelaterade tjänster, generationsväxlingar, tillämpning av god redovisningssed, och affärsstrukturer.

Ringvägen 100

Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB

Webbplats ->

Sedan 1998 har redovisnings-, skatte- och konsultverksamheten HLB Carlsson & Partners bedrivit verksamhet. Som kund till oss får du personlig uppmärksamhet av en medarbetare som är specialiserad inom sitt område. Våra experter är högt kvalificerade och väl bevandrade inom sina områden. Vem som helst på HLB Carlsson & Partners kan bli din personliga konsult i ditt nästa projekt.

Drottninggatan 99

PwC bryr sig om ditt företags framgång. De vill stötta dig genom alla stadier av ditt företags utveckling, från skapande till vidareutveckling. De vill också hjälpa dig att nå framgång oavsett var du befinner dig i din bransch. Förutom de personer som arbetar på PwC:s kontor i Stockholm, Sverige, har PwC ett expansivt internationellt nätverk.

Torsgatan 21

Ågerup Revision AB

Webbplats ->

Vårt första mål som revisionister är att öka den tid vi ger våra kunder att fokusera på det de är bäst på. Detta inkluderar att förbättra kundernas egna verksamheter, att skapa ekonomisk trygghet är det andra övergripande målet. Att tillhandahålla högkvalitativa revisions- och konsulttjänster med belöning är en stor del av vår verksamhet.

Tegnérgatan 37

Grant Thornton

Webbplats ->

Grant Thornton arbetar hårt för att tillhandahålla ett heltäckande tjänsteerbjudande för företag. Genom att kombinera affärsrådgivning, redovisning och revision ger dem en enda destination för alla finansiella tjänster.

Kungsgatan 57

Rävisor AB har en unik inriktning på att arbeta med bostadsrättsföreningar. De förstår att många bostadsrättsföreningar betalar alldeles för mycket för sina föreningsrevisioner och får dålig expertkunskap tillbaka. Rävisor AB erbjuder ett eget interna IT-stöd som effektiviserar revisionsprocessen för både revisorn och föreningen. Detta hjälper till att garantera snabba, korrekta revisioner till ett rimligt pris.

Sankt paulsgatan 1

Företag i Stockholm

Omkringliggande kommuner har sedan länge anlitat revisorer för olika tjänster. Det är en av de främsta orsakerna till startups framgångar.

En annan mycket viktig aspekt är att ha koll på hur bolaget finansiellt sett mår. Det gör man bland annat med hjälp av en revisor, som ser till att allting stämmer med bokföringen. Detta är A och O för ett bolag i Stockholm.

Så väljer du revisor i Stockholm

Det är inte alltid helt enkelt att veta vilken revisor i Stockholm som passar just ditt företag. Därför har vi på Revisorexperten tagit fram en lista med de 10 bästa revisorerna i Stockholm.

Vad ska du tänka på när du väljer revisor? Innan du bestämmer dig för en revisor, se till att:

  • De har god kompetens och lång erfarenhet.
  • De är auktoriserade av Bolagsverket och godkända

En revisor i Stockholm som lär känna företaget

Man måste känna till verksamheten på ett bra sätt kan kunna ge råd och tips som är skräddarsydda för just ditt företag. Gör revisorn till en del av företaget och se till att ha regelbunden kontakt under hela verksamhetsåret. På så sätt kan ni arbeta tillsammans för att hålla företaget igång så bra som möjligt!

Hitta en auktoriserad revisor i Stockholm

Auktorisation är en form av Revisorsnämndens godkännande av revisorns kompetens. Revisor måste följa Revisorsnämndens regler, vilket bland annat innebär att de ska ha det kunskap och den erfarenhet som Revisorsnämnden anser nödvändigt.

En auktoriserad revisor i Stockholm är alltså en mycket kompetent revisor som du kan lita på!

De bästa revisorerna i Stockholm – våra tips

Hur hittar man en billig revisor i Stockholm?

En revisor behöver inte alltid vara dyra. Det finns många mycket kompetenta och erfarna revisorer i Stockholm, som fortfarande erbjuder sina tjänster till ett bra pris.

Det går alltså att hitta en revisor som både är kompetent och prisvärd!

Vad gör en revisor?

Efter att revisorn är klar med att förbereda årsredovisningen så utvärderar och justerar revisorerna eventuella oegentligheter som finns i redovisningen. När granskningen är klar skriver revisorerna en revisionsberättelse som de lämnar till Bolagsverket. Därefter lämnas en årsredovisning och revisionsberättelsen till alla inblandade.

Revisionsbyrå i Stockholm 

En revision gör företaget tryggare och ger bolaget en god grund att stå på. Det är därför viktigt att revisionen utförs av en kompetent och erfaren revisor från en bra revisionsbyrå. I Stockholm finns det många olika revisionsbyråer som alla har sina egna specialområden och kompetenser. Att välja rätt revisionsbyrå är därför mycket viktigt!

De bästa revisionsbyråerna i Stockholm – våra tips

När du väljer revisionsbyrå är det viktigt att:

  • De har kompetensen och erfarenheten som behövs för just ert företag.
  • De har en god relation till de anställda på företaget.
  • De kan erbjuda tjänster till ett bra pris.

Få offerter från auktoriserade revisorer
Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

- Förbehållslös ansökan
- Helt gratis
- Erfarna revisorer
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Ensamrätt RevisorExperten