Revisor Lund – topp 10 bästa 2023

Om du söker revisorer i Lund för att granska ditt företags bokföring och bokslut finns det några viktiga saker som du behöver ta hänsyn till. För att se till att du hittar den revisor som är bäst lämpad för just ditt företag, kan det vara bra att ta reda på vilka revisorer som godkändes av revisorsnämnden. Alla revisorer vi listar har revisorns privilegier och är auktoriserade av revisorsnämnden. Du kan lita på att revisorn du väljer kommer att granska ditt företags bokföring noggrant och ge dig ett objektivt råd om hur du bör ställa upp din dagliga bokföring.

RR Revision AB

Webbplats ->

RR Revision AB tillhandahåller revisionstjänster för företag av alla storlekar. De håller en hög servicenivå genom sin tillgänglighet, kombinerade erfarenhet och kompetens samt noggranna analyser och planering.

Östra Mårtensgatan 15

KPMG Lund

Webbplats ->

KPMG tillhandahåller både företagstjänster och rådgivning till entreprenörer. Deras revision av ditt företag skapar förtroende och större kontroll över ekonomin. Genom att samarbeta med en revisor på KPMG kan du prata direkt med någon som förstår din verksamhets behov.

Scheelevägen 17

Resursgruppen i Sverige AB

Webbplats ->

Nyckeln till framgång för ett företag som arbetar med digitala lösningar är ett nära samarbete mellan alla inblandade parter. Det tror svenska Resursgruppen i Sverige AB starkt på. Genom att göra kommunikationen mellan användare givande och rolig övervinns de utmaningar som varje part står inför.

Trollebergsvägen 10

Mazars AB

Webbplats ->

Mazars AB är ett internationellt redovisnings-, skatte- och konsultföretag. De är otroligt skickliga på att förstå kulturella skillnader tack vare sin breda expertis. Detta gör att de kan tillhandahålla skräddarsydda tjänster till de företag som väljer att anlita dem.

Scheelevägen 17

Softlynx AB

Webbplats ->

Genom att kombinera flera olika tjänster utmanar Softlynx AB traditionella revisionstjänster i kraft av att kombinera rådgivning med skatte- och revisionstjänster. Företaget erbjuder finansiell och affärsrådgivning till kunder som behöver det. De tillhandahåller också strategisk hjälp till kunder som behöver det genom sin professionella och etiska verksamhet.

Företagsvägen 5

Ekonomihuset Moberg

Webbplats ->

Ekonomihuset Moberg arbetar med många olika företag inom många olika branscher. Några av de tjänster de erbjuder inkluderar löneadministration, årsredovisningar och deklarationer samt redovisning. Byrån är auktoriserad av Srf och deras tjänster är effektiva eftersom de underlättas av en kort ledtid.

Fredsgatan 5

Strictum Redovisning AB

Webbplats ->

Strictum Redovisning AB kan göra lagstadgad revision som går ut på att de granskar förvaltningen, både den ekonomiska och styrelsens. Det gör de i samarbete med sin kund, men själva revisionen är oberoende och lagstadgad.

Bankgatan 1A

Baker Tilly MLT KB

Webbplats ->

Baker Tilly MLT KB har gjort sig ett namn för att de verkligen har ett personligt engagemang. De är bekanta med kundens verksamhet och vardag för att kunna genomföra revisioner som skapar mervärde på ett bra sätt. Personalen förändras sällan på Baker Tilly MLT KB, vilket bådar för en bra kontinuitet.

Bankgatan 1

Revisionsbyrån Auditoriet

Webbplats ->

I det globala nätverket HLB ingår revisionsbyrån Auditoriet. Detta beror på att de tror på nätverkande för att skapa de mest attraktiva och värdefulla tjänsterna för sina kunder. Inför problem letar detta företag efter flexibla lösningar.

Järnåkravägen 3

Smidiga offerter från revisorer i Lund

När du har bestämt dig för revisorn som är bäst lämpad för ditt företag kan det vara bra att få erbjudande från revisorer i Lund. På Revisorexperten.se kan du enkelt och smidigt skicka in din förfrågan till revisorer som är intresserade av just ditt revisionsuppdrag. Vi tar över när du har fyllt i formuläret med vad just ditt företags behov är, så att vi skickar den vidare till revisorer som passar in på revisionsuppdraget. Dessa revisorer som har fått din förfrågan kan därefter kontakta dig för fortsatta samtala om ett eventuellt revisionsuppdrag. Vår tjänst är kostnadsfri!

Vilka bolag måste ha en revisor?

Större aktiebolag måste alltid ha en revisor, det är revisionsplikt. För att se till att ert bolag måste ha en revisor måste två eller tre av följande punkter vara uppfyllda under de senaste två åren:

  • Antalet anställda motsvarar minst 25 hel- eller deltidsanställda.
  • Omsättningen motsvarar drygt 20 miljoner kronor.
  • Balansomslutningen motsvarar drygt 10 miljoner kronor.

Även ekonomiska föreningar måste ha en revisor, så ta reda på om ert bolag måste ha revisionsplikt och hitta en lämplig revisor för att ställa upp rätt bokföring och undvika eventuella problem i framtiden. Vi på Revisorexperten.se hittar den bästa möjliga matchningen åt dig! Välkommen att använda vår tjänst.

All information som du ger till oss används uteslutande för att möjliggöra ett smidigt samarbete med revisorer som har möjlighet att genomföra ditt revisionsuppdrag. Informationen är helt anonym och vi lämnar aldrig ut den till tredje part. Om du har några frågor om vår tjänst kan du ta kontakt med oss på Revisorexperten!

Använda sig av revisor fast man inte behöver en?

Det kan verka som att det inte är nödvändigt att använda en revisor om man inte behöver revisionsplikt, men kanske skulle man verkligen verkligen dra nytta av en? Utan tvekan – verkligen! En revision är ett verktyg för att säkerställa att din bokföring är korrekt och regelbundet granskad. Det ger dig en möjlighet att se till att du har rutiner på plats och ge dig ett verktyg för att verifiera dina verksamhetsresultat. Revisorer är mycket skickliga på att analysera resultaten och har ofta bra lösningar som kan gynna verksamheten i både kort och lång sikt.

I slutändan, överväga att ha en revisor i Lund om du tror att det skulle kunna hjälpa dig med ditt företags finansiella mål. Det är ett verktyg som alltid är bra att ha! Om du söker efter revisorer i Lund är Revisorexperten.se det bästa verktyget för att hitta den bästa möjliga matchningen – vi ser till att du hittar en kompetent och pålitlig revisor som kan ge dig bra tips om hur du kan ställa upp din finansiella verksamhet. Välkommen att kontakta oss!

Få offerter från auktoriserade revisorer
Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

- Förbehållslös ansökan
- Helt gratis
- Erfarna revisorer
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Ensamrätt RevisorExperten