Revisor Linköping – Topp 10 bästa 2023

Om du behöver en revisor i Linköping har du kommit rätt. På den här sidan har vi samlat de 10 bästa revisorerna i Linköping just nu så att du enkelt kan hitta den bästa revisorn för ditt företag.

KPMG Linköping

Webbplats ->

KPMG:s konsulter, revisorer och andra tjänster hjälper dig att vara säker på dina affärsbeslut. Vårt arbete tar många former, inklusive rådgivning, revision och andra tjänster. Oavsett vilken KPMG-tjänst du väljer kan du alltid lita på att vår expertis ger dig trygghet och förtroende i dina val.

Ågatan 7

LR Revision & Redovisning Östergyllen AB

Webbplats ->

Eftersom LR Revision har ett nationellt nätverk och lokalkännedom har företaget en enorm styrka. Detta gör att de kan lösa företags problem på ett lönsamt sätt och få kontakt med företag som behöver hjälp med sina affärsfrågor.

Badhusgatan 4

Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB

Webbplats ->

Asklöfs Affärs- & Revisonsbyrå AB ger affärsrådgivning och skatteplanering med hjälp av ett litet team. Deras tillvägagångssätt är unikt tack vare deras nära samarbete, vilket gör att de kan optimera en entreprenörs livsstil. Utöver det ger de insikt i affärsutveckling, riskanalys och långsiktig planering.

Lindengatan 1C

Deloitte Linköping

Webbplats ->

Deloitte Linköpings team har erfarenheten att hantera alla affärsfrågor. De är fokuserade på helheten, oavsett storlek eller bransch på ett företag.

Storagatan 24

Sandberg's Accounting & Auditing AB

Webbplats ->

Sandbergs Redovisning & Revision AB är ett mindre företag som tillhandahåller redovisnings- och skatterådgivning, ekonomiskt bistånd och administrationstjänster. Företaget är beläget i Motala, Sverige, och är ett dotterbolag till Zentum Redovisning & Revision AB. Förutom att ge service till närliggande företag bistår Sandbergs Redovisning & Revision AB kunder med lokal närvaro.

Gamla Tanneforsvägen 16

RTL Ekonomi & Revision AB

Webbplats ->

RTL Ekonomi & Revision AB:s mångsidiga utbud av tjänster skiljer dem från andra verksamheter. Deras starka affärsmodell bygger på tron ​​att varje kund behöver olika behandling. De har förbättrat sina arbetsmetoder under många år, vilket ger kunderna en känsla av trygghet.

Roxviksgatan 5

Revisionsbyrån Effektiv

Webbplats ->

Sedan 1986 har Revisionsbyrån Effektivs konsultationer om ekonomi och finansiell analys varit mycket efterfrågad. Dessa tjänster lades till som ett mervärdesalternativ för kunder som vill förbättra sin finansiella analys.

Runstensgatan 5

Ulf Sundin Revisionsbyrå AB

Webbplats ->

Sedan 1996 är Ulf Sundin redovisningsexpert godkänd av FAR. Han har ett mål om att ge kunderna den personliga uppmärksamhet, ärliga dialoger och kontinuerlig övervakning som bara en liten revisionsbyrå kan tillhandahålla. Storleken på hans företag säkerställer också att Sundins revisioner håller hög standard.

Hospitalsgränd

Frank Revision AB

Webbplats ->

Frank Revision AB har i åratal gett sina kunder hjälp med ekonomi, redovisning och revision. Som en erfaren revisor förstår Frank hur man hanterar alla aspekter av finansiella rapporter från små företag till stora företag. Hans erfarenhet av att arbeta som revisor i flera decennier har gett honom expertis inom många andra områden.

Platensgatan 5

Östgöta Revision AB

Webbplats ->

Östgöta Revision AB sköter redovisning, skatterådgivning och finansiell rådgivning för mindre företag. De är också specialiserade på att hjälpa ägare med årsredovisningar och råd.

Skogsråvägen 16

Grant Thornton

Webbplats ->

Grant Thornton arbetar hårt för att tillhandahålla ett heltäckande tjänsteerbjudande för företag. Genom att kombinera affärsrådgivning, redovisning och revision ger dem en enda destination för alla finansiella tjänster.

Stora Torget 4

Vi tillhandahåller skatterådgivning och företagsrådgivning till kunder. Dessutom omfattar våra tjänster rådgivning till kommuner, län, regioner, statliga myndigheter, offentligt ägda företag och ideella organisationer. Vår lokala erfarenhet ger oss expertis inom dessa områden.

Vaksalagatan 6

Avsikten bakom vår hemsida

Det handlar om att skapa nya nätverksmöjligheter för företag och auktoriserade revisorer. Vi arbetar självständigt när vi vidarebefordrar förfrågningar från företag till matchande revisorer. En revisor som är intresserad av uppdraget och har tid att åta sig det kommer då att kontakta dig så att du kan diskutera arbetet vidare och du får en kostnadsuppskattning för revisorns arvode.

Hur kan en revisor i Linköping hjälpa företag?

En revisor kan hjälpa ett företag med många olika saker. Vanligast är att de hjälper till med revision, men det finns också andra uppdrag som en revisor kan ta sig an. En del av det kan vara:

  • Bokföring
  • Årsbokslut
  • Revision
  • Skatterådgivning
  • Affärsrådgivning

För att se hela listan över vad en revisor kan göra, besök verksamt.se

Auktoriserad revisor i Linköping för bolag

Att hitta auktoriserade revisorer i närheten av Linköping kan göras via vår hemsida. De har erfarenhet av att arbeta med företag inom specifika branscher. Revisorer förstår ins och outs i din bransch, vilket gör dem till en utmärkt resurs när du ska välja en revisor. 

Dyr revisor i Linköping. Kan jag få ett bättre pris här?

Dyr revisor? Om du upplever att priset på revisorns tjänster är för högt, finns det en chans att du kan göra ett bättre kap om du använder vår tjänst. Det går nämligen snabbt och enkelt för dig som företagskund att lägga in en begäran hos oss. När vi mottagit din begäran vidarebefordrar vi den vidare till revisorerna i Linköping som sedan tar kontakt

Vad är skillnaden mellan en auktoriserad och icke-auktoriserad revisor?

Auktoriserade revisorer är godkända av Revisorinspektionen och har erfarenhet och utbildning. Auktorisation är kvalitetsstämpeln som intygar revisorns kompetens. Revisorer som inte är auktoriserade revisorer kan ha utbildningen men saknar arbetslivserfarenhet för att få titeln auktoriserad revisor. Detta gör auktoriserade revisorer till ett säkrare val för företag.

Vad gör en revisor i Linköping?

En revisor i Linköping granskar företaget. Det innebär att revisorer självständigt ska granska verksamhetens tillstånd och avge ett yttrande. Revisorer ska bland annat granska företagets bokföring och räkenskaper. Revisorn avgör i sin revisionsberättelse om redovisningen är trovärdig och gjord enligt de krav som lagen ställer.

Vem kan vara revisor i Linköping?

Jobba som revisor. En lekmannarevisor är en revisor som inte är auktoriserad av Revisorsnämnden, men detta innebär inte att lekmannarevisorer är auktoriserad. Lekmannarevisorer jobbar ofta med mindre företag eller enskilda firmor. De jobbar också ofta med ideella föreningar, då dessa inte har revisorsplikt. Detta gör lekmannarevisorns titel till en kvalitetsstämpel och ger trygghet.

Revisorsnämnden ansvarar för registrering av revisorer. Revisor i Linköping ska ha examen från en ekonomiutbildning på högskolan, fem års arbetslivserfarenhet som revisor eller någon annan svensk stad samt en högre revisorsexamen.

Det finns flera olika typer av revisorer i Linköping:

- Lekmannarevisorer: jobbar ofta med mindre företag eller enskilda firmor och ideella föreningar.

Få offerter från auktoriserade revisorer
Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

- Förbehållslös ansökan
- Helt gratis
- Erfarna revisorer
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Ensamrätt RevisorExperten