Revisor Kalmar – topp 10 bästa 2023

Att hitta en revisor i Kalmar som passar ditt företag kan ibland vara en utmaning. Vi har listat de bästa tipsen på revisorer och revisionsbyråer i Kalmar 2022. Oavsett vad du letar efter, så finns det något som passar dig och ditt företag. Det kan vara viktigt att ta dig tid att fundera på vad för sorts hjälp du behöver av en revisor. Det är bra att känna till de olika alternativen och jämföra dem innan du bestämmer dig.

BDO Kalmar

Webbplats ->

BDO är en affärspartner som stöttar dig längs med vägen. De hjälper dig att förverkliga dina drömmar och skapa nya möjligheter genom att minska riskerna. De erbjuder omfattande kunskap inom företagsrådgivning, outsourcing av redovisning och löner, skatt och revision. Vi har 20 kontor runt om i Sverige där vi kan hjälpa dig.

Barlastplan 2

Deloitte Kalmar

Webbplats ->

Deloitte beläget i Kalmar, erbjuder ett brett utbud av tjänster inom skatterådgivning, redovisning och revision. De erbjuder även konsulttjänster relaterade till affärsutveckling, finansiering, köp och försäljning av företag.

Norra Långgatan 30

KPMG Kalmar

Webbplats ->

KPMG tillhandahåller både företagstjänster och rådgivning till entreprenörer. Deras revision av ditt företag skapar förtroende och större kontroll över ekonomin. Genom att samarbeta med en revisor på KPMG kan du prata direkt med någon som förstår din verksamhets behov.

Bredbandet 1

Haeggman Revision AB

Webbplats ->

Vår lokala revisionsbyrå Haeggman Revision finns tillgänglig för att hjälpa till med redovisning, rådgivning eller andra behov relaterade till ämnet. De tillhandahåller professionell expertis inom ett brett spektrum av ämnen. Vår professionella relation bygger på vår förmåga att ge personlig service. Vi tror att detta är en viktig komponent för att skapa en hög nivå av förtroende.

Kaggensgatan 21

Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB

Webbplats ->

För att förbättra sina kunders lättnader vill Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB avlasta dem från det tryck som är förknippat med att driva en komplicerad eller svår verksamhet. Genom att erbjuda tjänster som minskar en kunds administrativa bördor tror de att de kan hjälpa sina kunder att fokusera på sina idéer och affärer.

Södra Långgatan 5

Revidera i Kalmar län

Webbplats ->

Företagare i Kalmar län kan få alla sina verksamhetsbehov under ett och samma tak tack vare Revidera. Detta inkluderar redovisning, revision och finansiell rådgivning från företaget.

Norrgårdsgatan 1A

Fördelar och nackdelar med en revisor i Kalmar

Fördelarna med att anlita en revisor för företaget är omfattande. En bra revisor kommer försäkrat att bokföringen och alla räkenskaper är hållna uppdaterade, exakta och följer finansiella lagar och regler. Revisorer har ofta en bred expertis inom skatter, ekonomi och juridik som gör dem till det perfekta valet för fyra-eyers kontroll av företags bokföring. En revisor kommer förutom att följa upp företagets räkenskaper även kunna föreslå förbättringar av företagets ekonomiska situation som kan ge företaget mer kapital.

Det mest oundvikliga med att anlita en revisor för företags räkenskaperna är dock de extra kostnaderna som det innebär. Faktum är dock att dessa kostnader ofta ligger bortom vad som sparas genom förbättringar föreslagna av revisorn. Sammantaget är fördelarna att anlita en revisor för företagets räkenskaper stora och bör absolut beaktas.

Nackdelen är att det kostar pengar, vilket många företag helst vill undvika. När du ska välja en revisor i Kalmar bör du dock inte låta ekonomiska begränsningar avgöra valet av en bra revisor. Några av de bästa revisionsbyråerna i Kalmar har väldigt konkurrenskraftiga priser, så att du med lite jämförelse kan hitta den som passar just ditt företag bäst. Nackdelen är också att det tar tid för en revisor att utföra sin uppgift. Det finns dock oftast möjlighet att anpassa granskningens omfattning efter tidsramarna som affärslagen styr.

Så hittar du rätt revisor i Kalmar

Om du är på jakt efter en revisor för företaget så kan det vara en bra idé att börja med att göra lite research. Kolla in olika byråer och se hur de matchar mot vad företaget har som behov. Se till att leta upp referenser och fråga efter tidigare kunder av den aktuella revisionsbyrån, ta reda på om de erbjuder rådgivning m.m. Revisionsberättelser är också ett värdefullt verktyg för att se hur revisorn har granskat företagets räkenskaper. Revisionsberättelsen ger en bra överblick av hur företaget står sig på finansiella områden.

Innan du anlitar en revisionsbyrå kan det vara bra att ta en titt på deras hemsida, bloggar och sociala medier, för att säkerställa att de matchar dina behov och krav. Ta dig tid att fråga!

Priset  för en revisor i Kalmar?

En revisors pris beror på vilka uppgifter och omfattning som ska utföras. De flesta revisorer tar ut olika avgifter, så det är viktigt att jämföra priser från olika revisionsbyråer och revisorer för att förstå avgifterna. Priserna kan variera kraftigt mellan olika revisorer i Kalmar, oavsett om de erbjuder samma tjänst eller inte, så det är bäst att försöka få så mycket information som möjligt innan du fattar ett beslut. Priserna för revisorer varierar också beroende på uppdragets omfattning och vad du förväntar dig av en revisor.

Får en revisor göra bokföring?

En oberoende revisor får inte bokföra åt företaget utan endast granska den. För att bokföringen ska vara korrekt och uppdaterad måste alla affärshändelser stämma överens med de finansiella lagar och regler som gäller, vilket kan vara en stor utmaning. Det är därför viktigt att anlita en redovisningskonsult som har kunskap om bokföring och kan säkerställa att alla affärshändelser bokförs korrekt. En redovisningskonsult kan också hjälpa företaget med de administrativa aspekterna av bokföringen och se till att det finns en tydlig struktur för att hålla räkenskaperna uppdaterade och exakta.

Är Kalmar en stad för företagare?

Absolut. Kalmar stad stödjer företagare genom att tillhandahålla stöd- och stödprogram som syftar till att stärka företag, skapa arbetstillfällen och tillföra mer investeringar till regionen. Region Kalmar stödjer små och medelstora företag i form av olika stödprogram, innovativ finansiering och dedikerat investeringsstöd till företag. Utöver detta erbjuder staden råd och stöd för att stärka och främja entreprenörskap. Kalmar stad stödjer även företagare genom att erbjuda kurser, seminarier och olika evenemang som syftar till att stärka näringslivet. Om du letar efter en stad som stöttar entreprenörer är Kalmar definitivt en stad du bör titta närmare på.

Få offerter från auktoriserade revisorer
Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

- Förbehållslös ansökan
- Helt gratis
- Erfarna revisorer
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Ensamrätt RevisorExperten